اخبار > صدور مجوز پذیرش بیمار خارجی در بیمارستان چشم پزشکی الزهرا (س) زاهدان

پس از  تامین نیروی انسانی و زیرساخت مورد نیاز انجام شد:

صدور مجوز پذیرش بیمار خارجی در دو بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

پس از تامین نیروی انسانی و زیرساخت مورد نیاز، مجوز پذیرش بیمار خارجی در بیمارستان چشم پزشکی الزهرا(س) زاهدان و بیمارستان امام علی (ع) چابهار صادر شد.

مسئول گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: در این بیمارستان ها با توجه به دستورالعمل تدوین شده و بر اساس استانداردهای بین المللی فضاهایی برای پذیرش بیماران خارجی ایجاد شده است.

وی ادامه داد: علاوه بر فضای فیزیکی، نیروی انسانی  مسلط به زبان انگلیسی  در کادر درمان این بیمارستان ها حضور دارد.

وی تصریح کرد: پس از بازدید های کارشناسی وزارت بهداشت، مجوز پذیرش بیمار خارجی برای این دو بیمارستان صادر شد.

وی با اشاره استقبال اتباع کشورهای همسایه از پیگیری امور درمان در استان سیستان و بلوچستان گفت: تلاش می کنیم تا پایان سال، سایر بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه نیز با اجرای دستورالعمل های وزارت بهداشت بتوانند مجوز پذیرش بیمار خارجی را کسب کنند.

وی تصریح کرد:با توجه به دو زبانه بودن سایت بیمارستان های دارای مجوز، بیماران خارجی برای کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با فریند پذیرش می توانند به سایت این بیمارستان ها مراجعه کنند.

1396/02/18 ١٢:٠٠ news ١٥٤٨٣

این خبر فاقد نظر می باشد